img

Herlig nyttårstur

02.jan.2007 @ 14:52:35
Tittut
Har hatt en liten pause i blogginga på noen måneder. Men nå er jeg med for fullt igjen. Magnus, Martine og jeg gikk oss en tur i finværet på nyttårsaften. Siden vi bor på Jeløy, og det er et herlig turområde rett utenfor dørstokken, valgte vi å gå opp på Reieråsens høyeste punkt: Tittut.

Selv om noen kaller stedet Kikut - så er det helt feil. Kikut er i Nordmarka i Oslo. Tittut er på Jeløy. Og utsikten er som dere ser fantastisk. Det er litt skummelt ute på kanten, siden det går 20 meter rett ned. Men Martine stilte seg opp bak treet på kanten. - Vi får ikke gå forbi her når vi er her med barnehagen, kunne hun fortelle.


Jeg født og oppvokst her, hvor skog og sjø gjør området til et eldorado. Heldigvis setter også ungene mine pris på de gledene som naturen gir. Ikke minst takket være barnehagen de begge har gått i. Der er det ut i nature så fort som mulig.


Dermed kunne Martine vise meg både «Trolleberget» og «Heksegryta». Mens Magnus fant fram til «Indianerfjellet» og «Fastelavnstreet».

Fra toppen av Tittut ser vi rett på det svært kjente Galleri F15 - som ligger på Alby gård. Vi mossinger bruker aldri begrepet Galleri F 15 - men kun Alby.

Jeg passa naturligvis på å legge inn litt ekstra fart i kneikene, slik at jeg fikk litt trening ut av turen. Uansett er ikke frisk luft med ungene å forakte. En god avslutning på det forrige året!

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.nettblogg.no/index.bd?fa=tb.add&id=3371672
hits