img

Cato spiser sushi. Selvsagt uten problemer. Han har medbragt sin...

16.jan.2007 @ 21:31:01
16012007
Cato spiser sushi. Selvsagt uten problemer. Han har medbragt sine egne spisepinner! Vi har vært på møte hos Odd Harald og Camilla for å diskutere utstyrslisten. Nå er det ikke mer enn drøye to måneder før vi setter oss på flyet til det fjerne Østen. Einar, Cato, Odd Harald, Camilla og jeg kom oss igjennom hele lista på agendaen.

Selvsagt ble det endel debatt. Tross at vi er en sammensveisa gjeng. Og det er vel ganske typisk at den heteste diskusjonen gikk omkring på hvilket tidspunkt brunosten skal på bordet på turen...

30. mars letter flyet fra Gardermoen. Vi flyt enten til Shanghai - eller til Beijing. Derfra flyr vi opp til høysletten, for så å sette oss på toget på den nye jernbanestrekningen opp til Tibets hovedstad Lhasa. Den turen skal visst være enorm!

Til helgen skal hele gjengen opp til Catos hytte i Hemsedal. Dit kommer også vårt sveitsiske ekspedisjonsmedlem, Cedric Zulauf. Vi kommer til å klatre renna på Skogshorn. Og du kan følge med på bloggen her lørdag. Da blir det lagt ut bilder fortløpende fra klatreturen.

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.nettblogg.no/index.bd?fa=tb.add&id=3624287
hits